Guus

Hallo lieve mensen,

 

Onze zoon Guus, 5 jaar, is vorige week gevallen met de fiets. Omdat hij een flinke hoofdwond had heeft de ambulance hem mee genomen naar het ziekenhuis. Daar is hij een nachtje gebleven, Ter observatie. Dit was wel eng maar gelukkig was er een echte troostbeer. Deze heeft Guus goed door de nacht heen geholpen. Eenmaal thuis heeft de beer een mooie plek op zijn kastje naast het bed gekregen.

 

Heel erg bedankt!

 

 

Beertje Adrie

Hoi,ik ben Marloes, de moeder van Nienke.

Nienke is vier jaar oud en in de speeltuin van de schommel gevallen. Daarbij heeft ze haar pols gebroken. Allemaal heel vervelend en pijnlijk maar als troost heeft ze er wel een heel lief vriendje bij. Op de gipskamer in het ziekenhuis staat een hele doos troostbeertjes. Daar heeft Nienke er een van meegekregen. Heel erg tof van jullie en bedankt. Nienke doet geen oog meer dicht als de beer niet lekker bij haar ligt.

 

Groetjes van mama Marloes,papa Bas, Nienke en troostbeertje Adrie

Valpartij met fiets

Hoi troostbeertjes,

 

Maandag was mijn laatste schooldag. Omdat ik nog heel veel knutselwerkjes mee naar huis toch nemen had ik een grote tas aan mijn stuur hangen. Toen ging het mis. De tas kwam tussen de spaken van het voorwiel. Ik ben toen heel erg hard gevallen. Een mevrouw die het zag gebeuren belde voor de zekerheid de ambulance. Ook omdat mijn arm heel erg zeer deed en er veel bloed was. De ambulancemensen waren heel aardig voor mij. Ze hebben me naar het ziekenhuis gebracht en me getroost met een heel lieve knuffelbeer. Deze noem ik nu Daantje. Gelukkig viel het allemaal mee en zat ik 'avonds weer lekker op de bank met papa, mama, broertje, zus en Daan.

Heel erg bedankt allemaal en heel veel kusjes van Mariska

 

Veiligheidsdag Noordwijk

Samenwerken aan Veiligheid

meer lezen

Sanne en Melissa

komen uit Den Bosch. Hun hobby is paardrijden en ze zijn dan ook vaak op stal te vinden. Afgelopen zaterdag ging het mis. Een van de paarden schrok, maakte een rare bok en Melissa kwam lelijk te vallen. De eigenaar van de rijstal besloot de ambulance te bellen omdat Melissa niet zelf kon opstaan. De mensen van de ambulance waren er snel en zagen het direct. Been gebroken, op twee plaatsen.Op weg naar het ziekenhuis kreeg Melissa een hele leuke troostbeer. Om te knuffelen en stevig vast te houden. Nu thuis, been in het gips en met beer op de bank. Twee dikke vriendjes. Heel erg bedankt voor dit sympathieke gebaar en groetjes uit Den Bosch.

 

papa en mama Van der M.