Fleur

Hallo lieve mensen,

 

Wij zijn Pascal en Ilse uit Amersfoort. Zaterdag jl. is onze dochter #Fleur met haar fietsje gevallen. Daarbij heeft ze haar pols gebroken. Heel veel verdriet dus. Naar het ziekenhuis dus en in het gips. Gelukkig is het nu vakantie en kan ze even rustig aan doen. 

Wat we verder willen laten weten dat we het echt heel tof vinden dat Fleur een #traumabeer heeft gekregen van een van de ziekenhuis medewerkers. Jullie doen hiermee echt heel goed werk. De beer, Bobbie, en Fleur zijn een echt en hecht team geworden. Door Bobbie was Fleur in het ziekenhuis al snel wat rustiger en thuis heeft ze een echte steun aan Bobbie. 

 

Heel erg bedankt allemaal en we gaan zeker een donatie doen zodat jullie nog veel meer beertjes kunnen uitdelen.

 

Groetjes van ons allemaal!