Troostbeer - 2016

Voorspoedig 2016

 

Lieve medewerkers van politie, brandweer, ambulance en ziekenhuis. Het jaar 2015 zit er op. Een rommelig jaar. Vooral op de weg. In 2015 zijn er namelijk duizenden troostbeertjes door u ingezet, om te troosten. Bij een ongeval, een ziekenhuisopname of een andere gebeurtenis welke veel verdriet opleverde.

 

Dit blijkt mede uit de vele berichten welke wij mogen ontvangen. Wij zijn hier dan ook erg blij mee.  Door al uw steun zal het ook in 2016 weer mogelijk zijn om veel beertjes de weg op te gaan sturen. En u, als hulpverlener levert hier een bijdrage aan. Fantastisch!

 

Langs deze weg namens alle kinderen en ouders bedankt en een voorspoedig en vooral gezond 2016 gewenst!

 

Let op! Wie zijn beren voor 1 februari 2016 bestelt, betaald geen verzendkosten.